Varaždin

Ul. Ankice Opolski 2

+385 99 861 3050

+385 42 490 888

Pon - Pet: 8:00 - 16:00

Online podrška: [email protected]

UMREŽAVANJE PODUZETNIKA

ŽELITE SAZNATI KAKO SE POVEZATI SA USPJEŠNIM PODUZETNICIMA, PRONAĆI NOVE KUPCE I POVEĆATI PRIHODE?

Za vas tražimo nove kupce, klijente i poslovne partnere te vas povezujemo s našom bogatom bazom poduzetnika!

Povežite se s nama i iskoristite prednosti umrežavanja s drugim poduzetnicima. Neka vaša mreža kontakata postane vaša snaga i izvor novih poslovnih prilika.

Pratite naše događaje i registrirajte se već danas kako biste se pridružili našoj zajednici uspješnih poduzetnika. Otvorite vrata novim mogućnostima i ubrzajte svoj put prema poslovnom uspjehu!

Naša usluga umrežavanja poduzetnika vam omogućuje:

Povezivanje s istomišljenicima

Organiziramo redovita događanja, mrežne platforme i druge prilike za susret s drugim poduzetnicima koji dijele slične interese i ciljeve kao vi. Upoznajte ljude koji su u istoj industriji, odnosno djelatnosti i koji dijele slična iskustva te mogu biti izvor inspiracije i podrške.

Stvaranje poslovnih kontakata

Naša mreža poduzetnika obuhvaća širok raspon industrija i sektora. Bez obzira na vašu djelatnost, imamo resurse koji vam mogu pomoći u pronalaženju potencijalnih partnera, klijenata ili dobavljača.

Edukacija i stručni savjet

Kroz naše događaje i platforme pružamo educiranje i stručne savjete. Imate priliku čuti inspirativne govornike, sudjelovati u radionicama i panel diskusijama kako biste stekli nova znanja, vještine i perspektive za daljnje razvijanje vašeg poslovanja

Podrška i mentorstvo

Naša mreža uključuje iskusne i uspješne poduzetnike koji su spremni podijeliti svoja znanja i iskustva s vama. Na raspolaganju vam je mentorska podrška i savjetovanje kako biste dobili vrijedne smjernice u vođenju vašeg posla.

Povezujemo vas s pravim ljudima - Umrežite se i postignite poslovni uspjeh!

U današnjem konkurentnom poslovnom svijetu, ključno je imati prave veze i umrežiti se s relevantnim poduzetnicima. Upravo zato smo tu, da vam pomognemo u izgradnji vaše mreže kontakata, stvaranju vrijednih veza i otvaranju novih poslovnih prilika. Kroz naše događaje i platforme pružamo educiranje i stručne savjete. Imate priliku čuti inspirativne govornike, sudjelovati u radionicama i panel diskusijama kako biste stekli nova znanja, vještine i perspektive za daljnje razvijanje vašeg poslovanja