Varaždin

Kratka ulica 6

+385 42 490 888

+385 99 861 3050

Pon - Pet: 8:00 - 16:00

Online podrška: info@lynvest.eu

LYNVEST Centar za poduzetništvo

Tko smo i što radimo

LYNVEST Centar za poduzetništvo sačinjava tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom iz područja financija, revizije, prodaje i menadžmenta. 

U svojem dosadašnjem radu sreli smo se sa mnogim poslovnim izazovima i stekli iskustvo stvaranja i realiziranja poslovnih ideja naših klijenata. Kroz podršku klijentima raznih vrsta djelatnosti omogućili smo im financiranje strateških projekata sredstvima europskih fondova,  a posebno želimo istaknuti sudjelovanje u pripremi i provedbi projekata u vrijednosti preko 100 mil. kuna.

Sudjelovanjem u raznim poslovnim procesima suočili smo se sa gotovo svim izazovima koje gospodarske aktivnosti mogu ponuditi i to iskustvo želimo podijeliti sa Vama i pomoći Vam u planiranju i razvoju Vašem poduzeća ili obrta.

Događaji koji su proteklih mjeseci izazvali tektonske promjene u poslovnom svijetu, stavljaju još više u fokus čovjeka i njegovu želju da uspije u poslovnom svijetu, a iskustvo našeg stručnog tima jamči vam najkvalitetniji pristup vašoj poslovnoj viziji.

LYNVEST Centar za poduzetništvo pruža poslovno, financijsko i investicijsko savjetovanje postojećim poduzetnicima, kao i onima koji to tek planiraju postati, sa ciljem realizacije i ostvarivanja njihovih poslovnih ideja.


Uz nas saznajte:

Zašto LYNVEST Centar za poduzetništvo?

Vodimo vas kroz sve faze razvoja vašeg poduzeća, pomažući vam da uspješno plovite kroz ključne izazove tijekom vašeg životnog rasta. 

Uz nas pretvorite svoje prepreke u odskočne daske!

Livija Faić, osnivačica LYNVEST Centra za poduzetništvo

Strast u poslu čini nas posebnima

pridružite se našem klubu uspješnih poduzetnika i rastite zajedno sa nama