Varaždin

Ul. Ankice Opolski 2

+385 99 861 3050

+385 42 490 888

Pon - Pet: 8:00 - 16:00

Online podrška: info@lynvest.eu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dobro došli na stranicu LYNVEST – poslovnog savjetovanja. Korištenje ove web stranice podložno je Uvjetima korištenja.

Politika privatnosti

POŠTUJEMO VAŠU PRIVATNOST I ZATO SU VAŠI PODACI KOD NAS SIGURNI

Vaši podaci obrađivat će se u svrhu slanja informacija o našim ponudama, novostima i događanjima, te u svim mailovima imate mogućnost odjave s liste primatelja.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka na vaš zahtjev omogućit će vam se pristup podacima kao i eventualni ispravak istih.

Zaštita vaših osobnih podataka znači da:

Sve naše online aktivnosti su u skladu s europskim zakonodavstvom (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC i Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakon o zaštiti osobnih podataka, Zakon o elektroničkom poslovanju, itd.). 

LYNVEST d.o.o. je posvećen pružanju zaštite osobnih podataka kupaca prikupljanjem samo potrebnih, osnovnih podataka o klijentima potrebnim za ispunjavanje naših obveza, informiranjem kupaca o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajući kupcima mogućnost korištenja njihovih podataka, uključujući mogućnost odlučivanja. žele li ili ne njihovo ime uklonjeno s popisa korištenih za marketinške kampanje. Svi se podaci o kupcima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima koji ih trebaju. Svi zaposlenici i poslovni partneri LYNVEST doo odgovorni su za poštivanje načela privatnosti.

Web stranica sadrži informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka LYNVEST d.o.o. Stranica služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. LYNVEST d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ova stranice u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. LYNVEST d.o.o.  se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

LYNVEST d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web stranice ili propusta djelatnika LYNVEST d.o.o.

 

NAŠA Mišljenja o privatnosti i zaštiti podataka

 

RELEVANTNI PRAVNI OKVIR

Zajedno s našim poslovnim i internim računalnim sustavima, web stranica je dizajnirana da udovoljava sljedećim nacionalnim i međunarodnim zakonima o zaštiti podataka i privatnosti korisnika:

Usklađenost ove web stranice s gornjim zakonima vjerojatno znači da je ta web-lokacija u skladu sa zakonima o zaštiti podataka i privatnosti koje su postavile mnoge druge zemlje. Ako niste sigurni je li ova web lokacija u skladu s posebnim zakonima o zaštiti podataka i zakonima o zaštiti podataka u vašoj zemlji, molimo kontaktirajte našeg službenika za zaštitu podataka (pojedinosti potražite u članku 7).

 

OSOBNE INFORMACIJE KOJE SE PRIKUPLJAJU I ZAŠTO SE PRIKUPLJAJU

Ova web stranica prikuplja i koristi osobne podatke iz sljedećih razloga:

Praćenje posjeta mjestu

Kao i većina web-lokacija, i ova web-lokacija koristi Google Analytics (GA) za praćenje interakcije korisnika. Te podatke koristimo za određivanje broja ljudi koji koriste našu web stranicu kako bi bolje razumjeli kako pronalaze i koriste našu web stranicu i da vide njihovo putovanje kroz web mjesto.

Iako GA bilježi podatke kao što su vaša geografska lokacija, vaš uređaj, internetski preglednik i operativni sustav, nijedan od tih podataka ne može vas osobno identificirati. GA također bilježi IP adresu računala koja bi se mogla koristiti za osobnu identifikaciju, ali Google nam ne daje pristup tome. Google smatramo obrađivačem podataka treće strane (pogledajte članak 4 u nastavku).

GA koristi kolačiće, a pojedinosti se mogu pronaći u Googleovim vodičima za razvojne programere. Naša web stranica koristi implementaciju analytics.js GA.

Onemogućivanje kolačića na vašem pregledniku zaustavit će GA da prati bilo koji dio vaše posjete bilo kojem dijelu ove web stranice.

Email adresa za kontakt

Ako nas odlučite kontaktirati putem adrese e-pošte za kontakt  , niti jedan od podataka koje dajete neće biti pohranjen na ovoj web stranici i neće ih prenijeti / obraditi nijedan treći procesor podataka definiran u članku 6. Umjesto toga, informacije će biti prikupljat će se e-poštom i bit će nam poslan putem Protokola jednostavnog prijenosa pošte (SMTP). Naši SMTP poslužitelji zaštićeni su TLS-om (ponekad poznat i kao SSL), što znači da se sadržaj e-pošte šifrira pomoću SHA-2, 256-bitne kriptografije prije nego što se pošalje putem Interneta. Sadržaj e-pošte dešifrira naša lokalna računala i uređaji.

Bilten

Ako se odlučite pretplatiti na naš popis biltena, e-adresa koju nam pošaljete prosljeđuje se na softversku platformu koja nam pruža usluge marketinga putem e-pošte. Adresa e-pošte koju pošaljete neće biti pohranjena u našoj vlastitoj bazi podataka niti u bilo kojem od naših internih računalnih sustava.

Vaša adresa e-pošte ostaje u bazi podataka te platforme sve dok i dalje koristimo usluge te platforme za marketing putem e-pošte ili dok ne zatražite da se odjavite sa liste biltena. To možete učiniti tako da otkažete pretplatu korištenjem veza za odjavu iz svih biltena koje vam šaljemo ili traženjem da se pretplatite putem kontakt adrese e-pošte.

Ako ste mlađi od 16 godina, morate dobiti pristanak roditelja prije nego što se prijavite na naš newsletter.

 

PARTNERSKE FIRME KOJE OBRAĐUJU PODATKE (TREĆE OSOBE)

Koristimo brojne usluge poslovnih partnera za obradu osobnih podataka u naše ime. Te su tvrtke pažljivo odabrane i u skladu su s pravilima iz članka 2.

 

KRŠENJE PRIVATNOSTI PODATAKA

Obavijestit ćemo sve relevantne osobe i vlasti u roku od 72 sata od kršenja pravila, ako je očito da su ukradene informacije pohranjene na takav način da se identitet vlasnika podataka može otkriti za bilo kakvo kršenje podataka iz naše baze podataka ili od bilo kojeg od naših partnera.

 

IZMJENE IZJAVE O PRIVATNOSTI

Ova se izjava o privatnosti može povremeno mijenjati u skladu s industrijskim zakonom ili razvojem. O ovim promjenama nećemo izričito obavijestiti naše kupce ili korisnike web stranica. Umjesto toga, preporučujemo vam da povremeno provjeravate ovu stranicu radi bilo kakvih promjena u izjavi.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Politika kolačića

Ova Pravila o kolačićima objašnjavaju što su kolačići i kako ih koristimo. Trebali biste pročitati ovo pravilo da biste shvatili što su kolačići, kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. Podatke koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste i kako kontrolirati postavke kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke, pogledajte naše Pravilnike o privatnosti.

Možete u bilo kojem trenutku promijeniti ili povući svoj pristanak iz Izjave o kolačićima na našoj web stranici.

Saznajte više o tome tko smo, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo osobne podatke u našim Pravilima o privatnosti.

Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene: lynvest.eu

Vaše trenutno stanje: Prihvaćen pristanak. Upravljajte svojim pristankom.

 

Što su kolačići?

Kolačići (eng. Cookies) su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranu malih dijelova informacija. Kolačići se pohranjuju na vaš uređaj kada se web stranica učita u vaš preglednik. Ovi kolačići pomažu nam da ispravno funkcioniramo web mjesto, učinimo web mjesto sigurnijim, pružamo bolje korisničko iskustvo i razumijemo kako web mjesto funkcionira i analiziramo što radi i gdje treba poboljšati.

Kako koristimo kolačiće?

Kao i većina internetskih usluga, naša web stranica koristi kolačiće prve i treće strane u brojne svrhe. Kolačići prve strane uglavnom su potrebni da web mjesto funkcionira na pravi način i ne prikupljaju nikakve vaše osobne podatke.

Kolačići treće strane koji se upotrebljavaju na našim web stranicama uglavnom se koriste za razumijevanje izvedbe web mjesta, interakcije s našom web stranicom, održavanje naših usluga sigurnim, pružanje reklama koje su relevantne za vas i sve u svemu pružamo vam bolje i bolje korisničko iskustvo i pomoći vam da ubrzate buduće interakcije s našom web stranicom.

Koje vrste kolačića koristimo?

Bitno: Neki su kolačići ključni kako biste mogli doživjeti potpunu funkcionalnost naše web stranice. Omogućuju nam održavanje korisničkih sesija i sprječavanje bilo kakvih sigurnosnih prijetnji. Ne prikupljaju niti pohranjuju nikakve osobne podatke. Na primjer, ti kolačići omogućuju vam da se prijavite na svoj račun te dodate proizvode u svoju košaricu i na siguran način.

Statistika: Ovi kolačići pohranjuju informacije poput broja posjetitelja web stranice, broja jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice posjećene, izvor posjete itd. Ovi nam podaci pomažu da razumijemo i analiziramo uspješnost web stranice i tamo gdje treba poboljšanje.

Marketing: Naša web stranica prikazuje oglase. Ovi kolačići koriste se za personalizirane reklame koje vam prikazujemo kako bi vam značilo. Ovi kolačići također nam pomažu da pratimo učinkovitost ovih oglasnih kampanja.

Informacije pohranjene u ovim kolačićima treći proizvođači oglasa mogu također koristiti za prikazivanje oglasa na ostalim web lokacijama u pregledniku.

Funkcionalni: Ovo su kolačići koji pomažu određenim nebitnim funkcionalnostima na našoj web stranici. Te funkcionalnosti uključuju ugradnju sadržaja poput videozapisa ili dijeljenje sadržaja na web mjestu na platformama društvenih medija.

Postavke: Ovi kolačići pomažu nam da pohranimo vaše postavke i postavke pretraživanja poput preferencija jezika, tako da imate bolje i efikasnije iskustvo budućih posjeta web mjestu.

U nastavku su navedeni kolačići koji se koriste na našoj web stranici:[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row gap=”2″ simple_background_color=”#e2e2e2″][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

KOLAČIĆ

[/vc_column_text][vc_column_text]

Google Analytics

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

OPIS

[/vc_column_text][vc_column_text]Lynvest.eu koristi Google Analytics za praćenje broja posjetitelja i njihovih čitateljskih navika. Ti se podaci ne mogu koristiti za prepoznavanje pojedinačnih korisnika i pohranjuju se na poslužitelju 26 mjeseci, nakon čega se trajno uklanjaju.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]Kako mogu kontrolirati postavke kolačića?

Ako odlučite naknadno promijeniti svoje postavke tijekom sesije pregledavanja, na zaslonu možete kliknuti karticu “Privatnost i kolačiće”. To će opet prikazati obavijest o pristanku koja će vam omogućiti da promijenite svoje postavke ili u potpunosti povučete svoj pristanak.

Uz to, različiti preglednici pružaju različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Možete promijeniti postavke preglednika da biste blokirali / izbrisali kolačiće. Da biste saznali više o upravljanju i brisanju kolačića, posjetite  wikipedia.orgwww.allaboutcookies.org.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]