ZAJMOVI I KREDITI

COVID-19 zajam za obrtna sredstva

ESIF mikro zajam

Mikro zajam za obrtna sredstva za RURALNI RAZVOJ

Obrtna sredstva za TURISTIČKE DJELATNOSTI

LYNVEST je Vaša adresa za poslovni uspjeh!

Vodimo Vas kroz sve faze razvoja Vašeg poduzeća, pomažući Vam da uspješno plovite kroz ključne izazove tijekom Vašeg životnog rasta. Pretvorite svoje prepreke u odskočne daske!

COVID-19 zajam za obrtna sredstva – kopija (3)

ESIF MIKRO ZAJAM

Financijski instrument COVID-19 zajam za obrtna sredstva namijenjen je subjektima malog gospodarstva koji su pogođeni pandemijom korona virusa (mikro, mala i srednja poduzeća), a isti je u cijelosti financiran iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj. Iznos zajma je do 750.000,00 kuna, uz kamatnu stopu od 0,25%, rok korištenja do 6 mjeseci i poček do 12 mjeseci ukoliko je rok otplate najmanje 2 godine. Rok otplate je do 5 godina uključujući poček, a instrument osiguranja Zadužnica korisnika zajma. Financijski instrument ESIF (Europski strukturni i investicijski fondovi) mikro zajmovi za obrtna sredstva namijenjen je mikro i malim subjektima malog gospodarstva. Iznos zajma je do 25.000,00 eura, uz kamatnu stopu od 0,5%-1%, rok korištenja do 3 mjeseca i poček do 12 mjeseci ukoliko je rok otplate najmanje 2 godine. Rok otplate je do 3 godine uključujući poček, a instrument osiguranja također Zadužnica korisnika zajma. Zajmove izravno odobrava HAMAG-BICRO.

Više informacija o ovom zajmu možete saznati ovdje.

COVID-19 zajam za obrtna sredstva

Financijski instrument „COVID-19 zajam za obrtna sredstva“ namijenjen je subjektima malog
gospodarstva koji su pogođeni pandemijom korona virusa, a isti je u cijelosti financiran iz sredstava
Europskog fonda za regionalni razvoj. U okviru ovog Financijskog instrumenta HAMAG-BICRO će
mikro, malim i srednjim subjektima malog gospodarstva izravno odobravati zajmove za obrtna sredstva.

Više informacija o ovom zajmu možete saznati ovdje.

COVID-19 zajam za obrtna sredstva – kopija
COVID-19 zajam za obrtna sredstva – kopija (1)

MIKRO ZAJAM ZA OBRTNA SREDSTVA ZA RURALNI RAZVOJ

Financijski instrumenti Mikro zajmovi za ruralni razvoj i Mali zajmovi za ruralni razvoj namijenjeni su subjektima malog gospodarstva, te su sufinancirani iz sredstava Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj. U okviru ovih Financijskih instrumenata subjektima malog gospodarstva u poljoprivrednom, prerađivačkom i šumarskom sektoru izravno se odobravaju zajmovi u skladu s uvjetima Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.. Uvjeti su slični kao i za klasične investicijske zajmove, uz kamate koje iznose 0,1% ili 0,25% ovisno o razvijenosti JLS ulaganja.

Više informacija o ovom zajmu možete saznati ovdje.

OBRTNA SREDSTVA ZA MSP PODUZETNIKE U TURISTIČKIM DJELATNOSTIMA

Mjera COVID-19 za MSP poduzetnike u turističkim djelatnostima provodi se kao privremena mjera u okviru programa kreditiranja Obrtna sredstva, a primjenjuje se na zahtjeve zaprimljene i odobrene u HBOR-u do 31. 12. 2020. ili do iskorištenja osiguranih sredstava. Pravo na kredit ne postoji već HBOR o svakom zahtjevu donosi posebnu odluku.

Više informacija o ovom kreditu možete saznati ovdje.

COVID-19 zajam za obrtna sredstva – kopija (2)

Specijalizirani smo za izradu poslovnih planova i investicijskih studija

Za svaki zajam ili kredit neophodna je izrada Poslovnog plana koji mora sadržavati minimalno osnovne elemente poslovnog plana, kao i projekcije računa dobiti i gubitka te financijski i ekonomski tok za cijelo vrijeme otplate zajma/kredita. Naš stručni tim posjeduje dugogodišnje iskustvo stvaranja i realiziranja poslovnih planova raznih djelatnosti, od prodaje, proizvodnje do financiranja strateških projekata sredstvima europskih fondova. U suradnji sa Vama i prema Vašim planovima razvoja, nudimo potpunu uslugu pri izradi poslovnih planova koja će Vam olakšati donošenje poslovnih odluka i odabira načina realizacije Vaše investicije.