Individualno savjetovanje

  /  Individualno savjetovanje

INDIVIDUALNO SAVJETOVANJE - uživo

Savjetovanje se provodi prema unaprijed dogovorenom terminu u trajanju od 1 sat.

INDIVIDUALNO SAVJETOVANJE - online

Savjetovanje se provodi prema unaprijed dogovorenom terminu putem Zoom ili Skype aplikacije u trajanju od 45 minuta.

Svjedoci smo ovisnosti gospodarskih aktivnosti o raznim, nerijetko neplaniranim, a u novije vrijeme i nepredvidljivim čimbenicima, čiji utjecaj na poslovne procese nije moguće odrediti financijski, a ni vremenski, što kvalitetu vaših odluka čini upitnima.

Za vas smo pripremili sveobuhvatni poslovni program, koji se sastoji od pripremnog i provedbenog dijela, pri čemu ističemo da samo kvaliteta oba dijela može dati uspjeh. Naš poslovni program je namijenjen svim ljudima, kako onima koji se tek žele uključiti u poslovne procese, a možda još i više onima koji već jesu dio poslovnog svijeta.

Pripremni dio podrazumijeva izradu poslovnog plana sa jasnom i nedvosmislenom vizijom, te na toj osnovi detaljno  prikazanim strateškim odrednicama kao što su proizvod/usluga, marketing, kadrovska rješenja, računovodstvene politike, komercijalni odnosi (dobavljači/kupci) i ostali funkcionalni dijelovi poslovnog subjekta ovisno o djelatnosti.

Provedbenim dijelom se detaljno utvrđuje način realizacije poslovnog plana.

LYNVEST JE VAŠA ADRESA ZA POSLOVNI USPJEH!

Nudimo vam podršku uz koju možete dobiti realni uvid u svoje poslovanje i poboljšati ga. Za sve informacije o savjetodavnim uslugama obratite nam se s povjerenjem na e-mail: info@lynvest.eu.

i
PREPORUKE NAŠIH DRAGIH KLIJENTICA I KLIJENATA

“Svima preporučam.Stručna, temeljita, brza i jako ljubazna.”

“Kad vam se nitko od nadležnih službi ne javlja Lynvest poslovno savjetovanje je tu!  Tople preporuke za apsolutno sva pitanja. Brzi, jednostavni i imaju odgovore na sva pitanja! Svaka čast! Definitivno su postali moj “go to” centar za sva pitanja vezana uz poslovanje bez obzira na situaciju.”

“Brzi pouzdani i misle na detalje!odusevljena sam!!!!!” 

“Hvala Vam na brzom i konkretnom odgovoru. Preporucujem svima da Vam se obrate sa povjerenjem u ovim ludim vremenima.”

“Spas u kriznoj situaciji.
Smireni i staloženi, odgovaraju na sva pitanja vrlo brzo.
Hvala što postojite!”